我擦

2013-02-06

这边荒废一年多。
没啥好写的吧。写来写去都类似的东西,妄自菲薄或自以为是什么的。
人没进步,生活无变化,脑子里没想法。
老态龙钟的,最近老想到这个词。
还是经常胡思乱想,还是木有自制力。
真想优雅从容的活着。
我逃避着,在害怕着什么呢?
我的生活是什么时候变成这样的?高中时,大学时的我是什么样……已经不太记得了。
想的很多,但是已经不知道要写什么了。
晚安。

Advertisements

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com 徽标

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  更改 )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  更改 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  更改 )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  更改 )

Connecting to %s